Detta är vi!

Håkan Berglund - Gitarr och sång

Håkan har spelat det mesta, allt från dansband till punk, men efter att ha trubadurat i över 20 år så är det på den scenen han känner sig mest hemma.

Idagsläget spelar Håkan inte bara i Trubadurerna - Nästan som en orkester utan han passar även på att spela country med ett countryband samt som "vanlig" trubadur.

När Håkan inte spenderar tid på scenen i olika orkestrar och nästanorkestrar så umgås han med familjen och gör då och då små tripper till Norge för att hälsa på hockeyspelande familjemedlemmar.

Han är dessutom en fena på att hantera reservdelar på Toyota i Gävle.

 
Magnus Lindqvist - Bas och Sång

 

Som sångare i hårdrocksband, basist i dansband och låtskrivare till norsk schlager har Magnus jobbat sig fram i musikvärlden. 

Efter att  tidigare varit pudelrockare och sångare i hårdrockens värld, gjorde Magnus en storstilad karriär i dansbandsvärlden.

För att komma sist i Melodifestivalen.

Vilket är också är en bedrift.

När Magnus inte stått på scenen iförd skinnbrallor eller dansbandsskjorta, har han roat sig med att vara med i reklamfilmer för däck och han har synts i filmer såsom "hur många lingon finns det i världen".

Dessutom gammal trollkarl och clown. 

Det är inte för intet man undrar hur han hunnit med allt.

 

 
Janne Murén - Trummor

 

Vanligtvis sittandes bakom sina trummor som hårdslående rocktrummis, men Janne är även ett stående inslag i Trubadurerna-Nästan Som En Orkester.

Janne har spelat med en massa band och artister genom åren och har även fuskat sig fram som slagverkare, som DJ på barer och bakom diskarna i skivaffärer i mer än femton år.

Han skriver musik och är textförfattare på både svenska och engelska.

Janne går att boka som DJ i samband med att Trubadurerna spelar.